Wij hebben toestemming gekregen van de Gemeente en Veiligheidsregio om in lijn met de versoepelingen per 01-06-2020 onze trainingen te gaan hervatten middels een aangepast contactloos lesprogramma en kleinere groepsgroottes.
Uiteraard houden wij ons aan de RIVM maatregelen en werken wij volgens het brancheprotocol BHV-EHBO-Reanimatie en veiligheidscursussen tijdens covid-19 pandemie.

Het Brancheprotocol BHV-EHBO-reanimatie en veiligheidscursussen tijdens covid-19 pandemie is opgesteld door de Branche vereniging Bedrijfshulpverlening (BVBN), het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV), Oranje Kruis, Rode Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad en is overlegd met het RIVM. Dit protocol heeft als doelstelling om veilig te kunnen herstarten met praktisch onderwijs van EHBO en BHV-cursussen, binnen de door het RIVM gestelde maatregelen. In het protocol staan op hoofdlijnen de richtlijnen voor hoe een praktijkcursus doorgang kan vinden, zoals hygiënemaatregelen, hoe de vaardigheden te oefenen met behulp van (reanimatie)oefenpoppen, looproutes etc. De detailinvulling heeft Preventief intern uitgewerkt middels bedrijfsspecifieke procedures. Het volledige protocol staat op onze website via onderstaande link:
https://www.preventief.com/corona/