Preventief heeft een e-learning ontwikkeld over veilig BHV en EHBO verlenen gedurende de Coronacrisis.

In deze e-learning staan de aangepaste reanimatierichtlijnen en tips voor eerste hulpverlening, ontruiming en de organisatie van BHV.

Wij stellen deze e-learning module gratis beschikbaar aan al onze klanten.
Veel cursisten maken zich zorgen maken over hun optreden bij calamiteiten. Hopelijk kan deze e-learning deze zorgen een beetje weg nemen en bent u als BHV/EHBO organisatie goed voorbereid.

Daarnaast heeft u als werkgever aantoonbaar dat voorlichting is gegeven aan uw BHV/EHBO-ers
Als u deze e-learning wilt doorlopen stuur dan een mail met uw voornaam, achternaam en het mailadres waar u de e-learning op wilt ontvangen.
Of meld u direct aan via deze link.

Wij maken voor u dan een account aan en sturen de inloggegevens per mail toe.

Let op! Het betreft hier een losse module en deze e-learning is géén vervanging voor de BHV of EHBO herhalingsles.
Interesse in een volledige e-learning voor één van onze opleidingen? Deze is beschikbaar voor BHV, EHBO, VCA, Kinder EHBO of Beheerderbrandmeldinstallaties. Hieraan zit uiteraard altijd wel een praktijkles en/of examen gekoppeld.

Alle trainingen in de periode 15-03-2020 tot en met 01-06-2020 zijn door Preventief gezien de maatregelen om verspreiding van Corona te voorkomen helaas geannuleerd. Cursisten en opdrachtgevers zijn hierover inmiddels geïnformeerd om de geplande lesdata te verzetten.
Diverse certificerende instanties zoals het Rode Kruis, NIBHV, Oranje Kruis, VCA infra en het CBR hebben een coulance periode ingesteld om te voorkomen dat diploma’s en certificaten verlopen.
Achter de schermen wordt door ons team hard gewerkt aan het opstellen van aangepaste en contactloze lesprogramma’s en na 01-06-2020 hopen wij onze dienstverlening weer te kunnen hervatten.
Middels onze maandelijkse nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Mocht u deze nog niet ontvangen dan kunt u zich aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden nieuwsbrief Preventief BV

Wij realiseren ons dat de Coronacrisis niet alleen een enorme impact heeft op onze organisatie.
Maar dat veel van onze klanten ook heel hard geraakt worden.

Namens het team van Preventief BV wensen wij u veel sterkte in deze moeilijke periode en blijf gezond!