S-CAPEPOD Evacuatiedoek

Bedgebonden personen evacueren met evacuatiedoek S-CAPEPOD, permanent onder het matras.

Win tijd. Red levens

Keer op keer zien we dat veel instellingen geen plan hebben om bedlegerige cliënten te evacueren. Met bedden rijden is geen optie, ze kunnen vaak niet door de deuren of ze zorgen voor gigantische opstoppingen. Daarom kiezen steeds meer safety managers voor de S-CAPEPOD. Het hulpmiddel doet namelijk niet alleen zijn werk, het overtreft verwachtingen. Het is niet voor niets dat de S-CAPEPOD specifiek genoemd wordt in een brandveiligheidstudie door de Nederlandse Brandwonden Stichting en het Instituut Fysieke Veiligheid.

In geval van noodsituaties is het zaak dat bedlegerige patiënten snel naar een veilig compartiment gaan. Dat kunnen ze niet alleen. Hulpverleners en medewerkers zullen moeten helpen. Een evacuatie hulpmiddel is dan een onmisbaar onderdeel.  Tijdens de ontwikkeling van dit evacuatiedoek werden drie kernwaardes centraal gesteld: snelheid, eenvoud en comfort. Drie punten die van groot belang zijn tijdens een noodgeval of evacuatie.

De S-CAPEPOD ligt permanent onder het matras. De cliënt voelt en ziet het middel niet. Dankzij een bijzonder inpaksysteem, wordt binnen een mum van tijd de cliënt klaargemaakt voor een evacuatie.

Demo video

Via onderstaande video krijgt u een indruk van het gebruik van het S-CAPEPOD evacuatiedoek.

Kosten

95,00excl. btw

Bedsticker

Het S-CAPEPOD evacuatiedoek wordt standaard geleverd met een bedsticker.