S-CAPEKIDS Evacuatiematras

Jonge kinderen en baby’s zijn natuurlijk ontzettend kwetsbaar bij een calamiteit. Bij noodsituaties op kraamafdelingen of kindercrèches zijn sommige kinderen niet zelf-redzaam. Met dit hulpmiddel kunt u 4 baby’s of peuters tegelijkertijd evacueren. Doordat we de baby’tjes optimale bescherming willen bieden, hebben we veel testen moeten doen om tot het eindresultaat te komen.

Voor kinderdagverblijven, kraamafdelingen en kinderziekenhuizen

Eén of twee hulpverleners zijn in staat om vier baby’tjes te evacueren. In combinatie met een buidelzak kunt u zelfs 5 of 6 kleintjes in veiligheid te brengen. Dit gaat om baby’s en peuter tot en met 4 jaar. Het evacuatiematras wordt ingezet op plekken waarbij u via de trap zal moeten evacueren.

Eén matras, zoveel eenvoudiger en comfortabeler

Als hulpverlener haalt u de kinderen op en draagt deze over aan uw collega. Deze legt de kinderen op het matras. Eerst worden de buik en armpjes gefixeerd. Daarna het hoofdje. Wanneer u alles bevestigd heeft, sluit u de flap om het rompje. Zodra alle kinderen veilig gefixeerd liggen, zet u de evacuatie in gang.

Kosten

699,00excl. btw

Wall Cover

De S-CAPEKIDS wordt standaard geleverd met een groene Wall Cover. Deze kan aan de muur bevestigd worden, zodat het hulpmiddel altijd in het zicht hangt.