Evacuatiemiddelen 2017-11-07T13:10:04+00:00

Evacuatiemiddelen

Preventief levert diverse evacuatiemiddelen om bijvoorbeeld bij een brand op een verdieping minder valide of bewusteloze personen snel te kunnen evacueren. Een voorbeeld van zo’n evacuatiemiddel is het S-CAPEPLUS evacuatiematras en is te koop in onze webshop.

Overal toepasbaar

Of het nu gaat om het evacueren van een persoon via een stijle trap, een draaiende trap of een hoekige trap, met het S-CAPEPLUS evacuatiematras maakt dat geen verschil. Het matras is eenvoudig toe te passen op iedere soort trap.

Razendsnel en eenvoudig evacueren

Het S-CAPEPLUS evacuatiematras is eenvoudig te gebruiken. Je hebt een geen lange trainingen nodig om het matras te gebruiken. Uit een onafhankelijk onderzoek van de Universiteit Gent, België is gebleken dat het S-CAPEPLUS evacuatiematras het snelste evacuatiemiddel is.

S-CAPEKIDS

Preventief BV heeft gevraagd of er ook een evacuatiematras bestaat voor het evacueren van baby’s. Dit was er nog niet en dat moest veranderen. Ontwikkelaar Tetcon is hiermee aan de slag gegaan en inmiddels is het S-CAPEKIDS matras verkrijgbaar.

Het hulpmiddel is voorzien van 4 verschillende compartimenten. Hierdoor zijn één of twee hulpverlengers in staat om 4 baby’tjes te evacueren. De S-CAPEKIDS wordt standaard geleverd met een groene Wall cover. Deze kan aan de muur bevestigd worden, zodat het hulpmiddel altijd in het zicht hangt.

Het S-CAPEKIDS evacuatiematras kost € 479,- exclusief btw en is verkrijgbaar via Preventief BV.
Wilt u een S-CAPEKIDS evacuatiematras bestellen neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag?
Bel naar 073 599 32 37
Henk helpt je graag!
Veldweg 6-F - 5321 JE Hedel