EHBO middelen 2017-11-14T14:17:46+00:00

Onderhoud en controle van EHBO middelen

Iedere organisatie is verplicht om een goede EHBO/BHV-verbanddoos te hebben. Het controleren en bijhouden van de EHBO middelen en houdbaarheid kost vaak veel tijd.
Wij bieden onderhoud voor al uw BHV- en EHBO middelen met een houdbaarheidsdatum bijvoorbeeld verbandkoffers, oogspoelflessen, pleisterdispensers en AED apparaten door middel van het Houdbaarheid Data Systeem (HODAS).

HODAS is een online full-service concept waarmee u altijd een volledig overzicht en de regie over al uw EHBO- en BHV producten in uw hele organisatie heeft.

• Up-to-date: BHV- en EHBO middelen altijd compleet en binnen houdbaarheidsdatum
• Locatieregistratie: Al uw BHV- en EHBO middelen van meerdere locaties in één overzicht
• Compleet: Al uw overige EHBO- en BHV producten toevoegen voor een compleet overzicht
• Online: 24/7 inzicht in de status van al uw EHBO- en BHV producten

Abonnementen

Met het HODAS ruilabonnement bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van compleet gevulde verbandtrommels op elke locatie binnen uw organisatie. Aan de hand van het aantal verbandtrommels en het risicoprofiel van uw bedrijf heeft u recht op een aantal ruilingen per jaar die u naar eigen wens kunt gebruiken. Hier betaalt u één vast bedrag per maand voor zonder extra kosten. Wij maken gebruik van 3 risicoprofielen:

Risicoprofielen

Aan de hand van het totaal aantal ruilingen per jaar wordt het vaste maandbedrag bepaald. Onderstaand vindt u de prijzen per verbanddoos met de bijbehorende risicoprofielen.

kosten

* Alle bedragen zijn exclusief geldende btw

Voorbeeld. U heeft 10 HODAS verbanddozen ondergebracht in het ruilabonnement met een laag risicoprofiel. U betaalt dan € 32,10* per maand en geeft u recht op tien ruilingen dit jaar.

Wanneer de zegel van een van de verbandtrommels is verbroken dient u een ruiling aan te vragen via het HODAS systeem. Wij sturen u dan een volledig gevulde verbanddoos toe en u kunt in dezelfde verpakking uw gebruikte verbanddoos retour zenden. Vervolgens kunt u in het HODAS systeem zien dat er één ruiling gebruikt is en hoeveel ruilingen u de rest van het jaar nog heeft. Voor dit alles worden géén extra kosten berekend. U betaalt enkel het vaste maandbedrag.

Voorwaarden HODAS ruilabonnement

 • Het tweede jaar dat u gebruik maakt van het HODAS-verbanddozen ruilabonnement ontvangt u 2% korting, en het derde jaar 5% korting. De jaren hierna ontvangt u altijd 5% korting.
 • Wanneer u het abonnement direct voor 2 of 3 jaar afsluit, ontvangt u direct bijbehorende korting (2% bij 2- jarig abonnement, 5% bij 3-jarig abonnement).
 • Wanneer de zegel van de HODAS-verbanddoos verbroken is, dient er een ruiling gedaan te worden. Alleen dan kan HODAS een volledig gevulde HODAS-verbanddoos garanderen.
 • Het abonnement moet voor alle aanwezige HODAS-verbanddozen worden afgesloten.
 • HODAS voert jaarlijks een evaluatie uit en geeft advies omtrent het risicoprofiel, en kan het abonnement in overleg met u verhogen of verlagen.
 • De HODAS-verbanddozen dienen éénmalig te worden aangeschaft, of staan al in HODAS geregistreerd.
 • Men bepaalt een risicoprofiel voor de gehele organisatie, dus niet per HODAS-verbanddoos.
 • Het maandbedrag wordt automatisch aangepast naar aanleiding van het aantal HODAS-verbanddozen dat geregistreerd staat in HODAS. Wanneer er HODAS-verbanddozen vervallen, wordt dit bedrag lager. Wanneer er extra HODAS-verbanddozen geregistreerd worden, wordt het maandbedrag hoger.
 • Het abonnement wordt door middel een maandelijkse automatische incasso afgeschreven of voor een jaar vooruit betaald.
 • HODAS behoudt te allen tijde het recht om het abonnement te beëindigen.
 • Dit geldt voornamelijk bij ongebruikelijk gedrag omtrent ruilingen, zoals een volledig lege HODAS-verbanddoos retourneren voor een ruiling.

Losse BHV- en EHBO middelen?

Wanneer u producten met een houdbaarheidsdatum koopt of reeds bestaande artikelen registreert in uw account ontvangt u automatisch een week voor de houdbaarheidsdatum verstrijkt een nieuwe, de oude kunt u gewoon weggooien.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Heeft u een vraag?
Bel naar 073 599 32 37
Henk helpt je graag!
Veldweg 6-F - 5321 JE Hedel