BHV oproepsysteem

Bij een incident of wanneer er gevaar dreigt wilt u dat uw bedrijfshulpverlening snel en adequaat handelt. Met een BHV oproepsysteem kunt u uw BHV’ers snel en eenvoudig alarmeren in geval van brand of een ongeval. Weten uw BHV’ers waar ze moeten zijn in geval van een calamiteit of moeten ze zich eerst melden bij de receptie? Multibel is het oproepsysteem waarmee uw bedrijfshulpverleners direct een bericht krijgen op zijn of haar smartphone. Het informatiesysteem geeft direct informatie over de aard en locatie van het incident en een duidelijk advies hoe te handelen.

Wat zijn de voordelen van het BHV oproepsysteem van Multibel?

  • BHV’ers meteen in actie zonder oponthoud bij de receptie;
  • Volledig alternatief voor dure piepers en semafoons;
  • Gebruik van eigen smartphone, geen extra investering nodig;
  • Snel inzichtbaar welke BHV’ers aanwezig zijn;
  • Complete scenario’s vooraf inprogrammeren (Multibel Professional).

Werkwijze

Preventief BV - Multibel

1. Start de oproep

Hoe u een alarmoproep wilt starten mag niet uitmaken, dat kan namelijk per geval verschillen. Met MultiBel kunt u starten via:

  • De app
  • Telefonisch, mobiel en vast
  • Online
  • Een gekoppelde brandmeldcentrale
  • Een noodknop

2. Bereik de personen

De app op de smartphone geeft een alarmsignaal, ook als de telefoon op stil staat. Reageert de persoon niet, dan gaat MultiBel de persoon op maximaal 10 nummers bellen. Tegelijk wordt ook een email en SMS verzonden . Net zo lang tot de persoon de oproep bevestigt of afwijst.

3. Volg het resultaat

Heb ik voldoende bevestigingen ontvangen? Wie komt er wel en wie komt er niet? Of wil ik een bepaalde groep na 10 minuten een volgende instructie sturen? Met deze informatie bent u in staat uw crisisaanpak indien nodig bij te sturen.

Pakketten

Multibel Standaard

MultiBel Standaard biedt een alarmeringsoplossing voor maximaal 25 personen. Bij een calamiteit kunt u met een paar simpele handelingen uw boodschap inspreken in de app en personen worden gealarmeerd via de app, telefonie en email. De opkomst kan real-time gevolgd worden. Er zijn geen kosten en de inrichting vergt nauwelijks tijd. MultiBel Standaard is een goede keuze voor organisaties die willen beschikken over een betrouwbare communicatieoplossing maar niet vooraf per calamiteit willen bepalen wie, wat, wanneer te horen krijgt. De enige variabele binnen MultiBel Standaard is of u iedereen of alleen aanwezigen wilt alarmeren.

Het bestelproces

Stap 1

Bepaal wie de beheerde wordt van Multibel Standaard. De beheerder kan via de app personen toevoegen en verwijderen en bepaalt verder per persoon of die persoon alleen gealarmeerd kan worden of zelf ook een alarmering mag starten.

Stap 2

Ga naar www.multibel.eu en vul uw gegevens in. Vul bij het veld actiecode “preventief” in en ontvang GRATIS aanwezigheidsrapportage.

Stap 3

De beheerder kan daarna de app downloaden, de gegevens van de personen invoeren en vervolgens kunnen die personen de app ook downloaden.

Multibel Professional

MultiBel Professional is ontwikkeld voor organisaties die vooraf scenario’s willen definiëren en vaak een uitgebreid Programma van Eisen (PVE) hebben. Per calamiteit wordt bepaald wie, wanneer, wat te horen krijgt. De inrichting geschied in nauw overleg met de klant en er zijn veel variabelen. Een scenario starten kan via de app, online, een vaste en mobiele telefoon, een noodknop, een gekoppelde brandmeldcentrale, etc. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen functies en locaties. MultiBel Professional wordt modulair opgebouwd om een oplossing op maat te bieden.

SMS Service

Hiermee kunt u mobiele nummers een SMS bericht sturen.

Bevestigen of afwijzen beschikbaarheid

De ontvanger van de alarmoproep kan bevestigen of afwijzen. Dit kunt u online volgen en hier eventueel vervolgacties op afstemmen.

Groepen weergeven in een directory structuur

Heeft u veel vestigingen of afdelingen komt dit de overzichtelijkheid ten goede.

Conference Call

Multibel kan geselecteerde personen automatisch in een conference call plaatsen.

Afstandsbepaling o.b.v. postcode

Multibel kan op basis van postcode personen selecteren die in de buurt zijn.

IP-melder

Een IP melder koppelt Multibel met een brandmeldcentrale, noodknop of sensor

Beperkt aantal personen oproepen

Als u niet iedereen nodig heeft, kan Multibel stoppen met alarmeren als voldoende mensen de oproep bevestigd hebben.

Multibel koppelingen – API

Koppeling van roosters, toegangscontrole systemen, man down toestellen etc. aan Multibel