BHV oproepsysteem 2017-08-17T09:06:30+00:00

BHV oproepsysteem

Bij een incident of wanneer er gevaar dreigt wilt u dat uw bedrijfshulpverlening snel en adequaat handelt. Met een BHV oproepsysteem kunt u uw BHV’ers snel en eenvoudig alarmeren in geval van brand of een ongeval. Weten uw BHV’ers waar ze moeten zijn in geval van een calamiteit of moeten ze zich eerst melden bij de receptie? Multibel is het oproepsysteem waarmee uw bedrijfshulpverleners direct een bericht krijgen op zijn of haar smartphone. Het informatiesysteem geeft direct informatie over de aard en locatie van het incident en een duidelijk advies hoe te handelen.

Bestellen met GRATIS maandelijks aanwezigheidsregistratie

Multibel Standaard bestellen kan snel en eenvoudig via de site van Multibel. Vul de actiecode preventief in en ontvang maandelijks een aanwezigheidsregistratie + rapportage waardoor je precies inzichtelijk hebt of de BHV op elk moment gewaarborgd is.

Wil u gebruik maken van de Professional versie van Multibel neem dan contact met ons op zodat wij een afspraak kunnen maken en u een prijsopgave op maat kunnen doen.

Wat zijn de voordelen van het BHV oproepsysteem van Multibel?

  • BHV’ers meteen in actie zonder oponthoud bij de receptie
  • Volledig alternatief voor dure piepers en semafoons
  • Gebruik van eigen smartphone, geen extra investering nodig.
  • Snel inzichtbaar welke BHV’ers aanwezig zijn
  • Complete scenario’s vooraf inprogrammeren (Multibel Professional)

Wilt u uitgebreide informatie of een demonstratie?

Heeft u specifieke vragen, of wilt u een demonstratie van het Multibel systeem neem dan contact met ons op.
Wij kunnen een demonstratie geven van de mogelijkheden of een gratis proefabonnement aanbieden voor één maand zodat u de mogelijkheden zelf kunt ondervinden.

Werkwijze

Preventief BV - Multibel

1. Start de oproep

Hoe u een alarmoproep wilt starten mag niet uitmaken, dat kan namelijk per geval verschillen. Met MultiBel kunt u starten via:

  • De app
  • Telefonisch, mobiel en vast
  • Online
  • Een gekoppelde brandmeldcentrale
  • Een noodknop

2. Bereik de personen

De app op de smartphone geeft een alarmsignaal, ook als de telefoon op stil staat. Reageert de persoon niet, dan gaat MultiBel de persoon op maximaal 10 nummers bellen. Tegelijk wordt ook een email en SMS verzonden . Net zo lang tot de persoon de oproep bevestigt of afwijst.

3. Volg het resultaat

Heb ik voldoende bevestigingen ontvangen? Wie komt er wel en wie komt er niet? Of wil ik een bepaalde groep na 10 minuten een volgende instructie sturen? Met deze informatie bent u in staat uw crisisaanpak indien nodig bij te sturen.

Pakketten

Multibel Standaard

MultiBel Standaard biedt een alarmeringsoplossing voor maximaal 25 personen. Bij een calamiteit, kunt u met een paar simpele handelingen uw boodschap inspreken, verzenden via de app, telefonie en email, en vervolgens de opkomst real-time volgen. De kosten zijn zeer beperkt en de inrichting vergt nauwelijks tijd.

MultiBel Standaard is vaak de beste keuze bij kleinere organisaties die willen beschikken over een betrouwbare communicatieoplossing zonder vooraf per mogelijke calamiteit te moeten bepalen wie, wat, wanneer te horen krijgt. De enige variabele binnen MultiBel Standaard is of u iedereen of alleen aanwezigen wilt alarmeren.

Multibel Standaard

Multibel Professional

Professional is ontwikkeld voor grote organisaties met vaak complexe eisen. Het oproepsysteem moet daarom flexibel zijn en een oplossing bieden voor allerlei verschillende situaties. Vooraf worden er door de klant scenario’s aangemaakt waarin per calamiteit bepaald wordt wie, wanneer, wat te horen krijgt. De inrichting geschied in nauw overleg met de klant.

MultiBel Professional is vaak de beste keuze voor grotere organisaties die onderscheid willen maken tussen functies van medewerkers en die vooraf scenario’s willen definiëren. MultiBel Professional wordt modulair opgebouwd om een oplossing op maat te bieden. Graag maken wij een afspraak om voor uw situatie een prijs op maat te maken.

Multibel Professional

Veldweg 6-F - 5321 JE Hedel