All-in servicecontract

Een AED heeft onderhoud nodig, maar wat is goed onderhoud? Wanneer moeten de elektroden en batterijen van uw AED vervangen worden? Wat moet er gebeuren na een inzet met de AED? Is de software nog up-to-date? Wat moet u doen als uw AED een storing heeft. Het all-in servicecontract van Preventief zorgt ervoor dat uw AED altijd gebruiksklaar is en u geen omkijken meer heeft naar houdbaarheidsdatums.

Preventief ontzorgt

Op basis van bovenstaande vragen biedt Preventief een all-in servicecontract aan. Met het all-in servicecontract kunt u het onderhoud van uw AED apparaat volledig aan Preventief overlaten.

Preventief service center

Voor al uw vragen over retourzendingen, inzetgegevens, onderdelen, bestellingen, storingen etc. kunt u terecht bij Preventief. Preventief zorgt ook voor informatie over eventuele software updates bij bijvoorbeeld nieuwe richtlijnen.

Database

Uw AED wordt door ons opgenomen in onze database. Op deze manier brengen wij u tijdig op de hoogte van elektroden of batterijen. Ook als er een software update nodig is brengen wij u op de hoogte.

Vervangende AED

Bij een defect* aan uw AED apparaat zorgen wij dat u binnen 24 uur een vervangende AED, goed werkende AED tot uw beschikking heeft.
*met uitzondering van een recall/update van de producent van de AED.

Jaarlijkse controle AED

Uw AED apparaat zal jaarlijks door één van onze servicemedewerkers volgens de handleiding van de producent worden gecontroleerd. Na de controle plaatsen wij een controlesticker op de AED zodat u kunt zien wanneer de volgende controle gaat plaatsvinden.

Inclusief kosten voor onderdelen

U krijgt geen aparte factuur voor de vervangen onderdelen (elektroden en/of batterij) bij periodieke vervanging. Hierdoor heeft u vaste jaarlijkse onderhoudskosten.

Vervangen van onderdelen op locatie

Één van onze servicemedewerkers zal de periodieke vervanging van de elektroden en/of batterij bij u op locatie uitvoeren.

Software updates op locatie

Wanneer er een software update moet plaatsvinden, bijvoorbeeld in verband met nieuwe reanimatierichtlijnen, zal deze tijdens het servicebezoek worden geïnstalleerd.

Kosten

Er zijn twee tarieven voor het all-in service contract. Het is afhankelijk van het merk van uw AED welk tarief voor u geldt.

  • Tarief 1*: € 180,- per jaar.
  • Tarief 2*: € 230,- per jaar.

1* betreft de AED’s: Defibtech Lifeline, Heartsine Samaritan Pad, Physio-Control/Medtronic LIFEPAK Express en CR plus, Philips Heartstart HS1 en FRx, Zoll AED Plus.

2* betreft de AED’s: Cardiac Science Powerheart G3 en G5, Physio-Control/Medtronic LIFEPAK 500 en 1000, Philips Heartstart FR2 en FR3.

Afsluiten van het contract

Indien u het all-in servicecontract wilt afsluiten dan kunt u dit doen middels het bestelformulier.
Heeft u nog vragen over het all-in servicecontract neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag?
Bel naar 073 599 32 37
Wij helpen u graag!
Servicecontract bestelformulier