AED huren 2019-07-09T11:06:47+01:00

Een AED huren?

Heeft u een evenement, maar geen AED? U kunt bij Preventief ook een AED huren! Als u een AED huurt wordt deze door ons compleet gebruiksklaar geleverd inclusief elektroden, goed werkende batterij en safe-set bestaande uit inclusief scheermesje, handdoek, beademingsmasker en handschoenen.

In onderstaande tabel ziet u wat de kosten zijn voor de huur van een AED. U kunt kiezen de AED te huren voor één dag, één weekend, één week of twee weken.
Als u de AED langer dan een maand wil huren dan kan dat ook. Wij maken dan een prijsopgave voor u op maat.

Wat zijn de voordelen van een AED huren?

  • Geen grote investering voor een nieuw AED apparaat;
  • Onderstaande prijs in inclusief verzending;
  • Onderstaande prijs is inclusief eventuele gebruikte elektroden en/of batterij indien de AED daadwerkelijk gebruikt is tijdens uw evenement;
  • Geen extra borg voor het apparaat.
AED huren bij Preventief

1 dag

29,-excl. btw

1 weekend

55,00excl. btw

1 week

179,-excl. btw

2 weken

349,-excl. btw

Hoe kan ik de AED huren/reserveren

Als u besluit om een AED te huren dan kunt u ons contactformulier invullen. Geef in het formulier even aan vanaf wanneer u de AED wilt huren en wanneer deze weer retour komt. U dient zelf zorg te dragen voor het retour zenden van de AED naar Preventief. De huurtermijn gaat in vanaf het moment dat u de AED ontvangen heeft. Als u bijvoorbeeld de AED op woensdag nodig heeft dan sturen wij deze op maandag naar u toe zodat deze dinsdag afgeleverd wordt. U kunt dan op woensdag de AED gebruiken en deze op donderdag aan ons retourneren zodat wij deze vrijdag weer in huis hebben.

Mocht u meer informatie nodig hebben dan kunt u ons ook telefonisch benaderen via 073-599 3237

Veldweg 6-F - 5321 JE Hedel